Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


tiistai 15. toukokuuta 2012

Olkalaukku huovutetulla perhosella

Pari viikkoa sitten aloin siivota keskeneräisten töiden kasaa ja päätin aloittaa niiden ompelun loppuun. Ja voitte uskoa, että niitä on paljon ;)

Sieltä joukosta löytyi myös muutamia aarteita, jotka olivat jo lähes unohtuneet. Yksi niistä oli tämä olkalaukku, jonka olin alunperin leikannut ja suunnitellut itselleni. Nyt tein sen valmiiksi ja ajattelin laittaa myyntiin, mutta se vietiinkin käsistä. Tyttäreni ilmoitti heti sen nähdessään haluavansa sen itselleen ja totta tosiaan täytyy myöntää, hänelle se sopi erinomaisesti. Heti alkoi kuulua tytön kavereilta kaihoisia toiveita saada samanlainen, vaikka synttärilahjaksi...






Samantyyppisiä olkahihnallisia laukkuja on mahdollista myös tehdä tilauksesta niitä toivoville. Tulossa on myös muita laukkuja kauppaankin, kunhan saan ne valmiiksi.

Ihanaa aurinkoista viikkoa!
Tuulikki

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Huivi jos toinenkin

Viimein on niin lämmintä, ettei ulkona enää tarvita pipoa. Ekaluokkalaiseni huomasi kuitenkin, ettei kopasta löytynyt muita huiveja kuin Nalle Puh. Jostain syystä se ei enää kelvannut kouluikäisen päähän, joten äidin täytyi pistää huivitehdas pystyyn. Tässä on lopputulos.







Neljä erilaista huivia huovutetulla kukkakuviolla. Näistä yksi lähti tänä aamuna päähän ja kouluun, muut siirtyvät pikkuhiljaa kaupan puolelle. Kurkkaa siis tänne, jos haluat ostaa huivin!

Jos mielesi tekee ihan omanlaistasi huivia, laita minulle sähköpostia. Aikuisten päähän sopivia huiveja on pian tulossa ainakin ruskeana valkoisella perhosella...

Ihanaa kevättä!
Tuulikki