Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 14. syyskuuta 2009

Syksyn maut talteen kauniisiin purkkeihin

Meillä on kerätty syksyn ihania makuja talteen koko perheen voimin. Viikonloppuna oltiin sienimetsällä, puolukassa ja perunapellolla. Lapset pääsivät istumaan traktorin peräkärryyn perunalaatikoiden sekaan ja hauskaa tuntui olevan. Tuli oikeastaan ihan oma lapsuus mieleen...

Marjoja on tänä kesänä saatu runsaasti niin metsästä kuin puutarhastakin. Meillä mieleisimpiä ovat olleet lasten ikisuosikki mansikka, mutta myös vadelma ja mustikka. Puolukka ja viinimarja ovat maistuneet paremmin aikuisille. Koulun alettua meillä on taas keitetty joka aamu puuroa ja sen päälle laitetaan tietysti itse keitettyä hilloa. Ja jotta se myös näyttäisi niin hyvältä kuin se maistuu, hillo tarjoillaan kauniista purkeista. Meillä on hilloa säilötty mm. tällaisiin piltti-purkkeihin, joihin olen ommellut päällisiä huovutetulla perhoskuviolla.
































Kaupasta löytyy näitä lastenruokapurkkiin sopivia päällisiä sekä vähän suurempia. Postitse toimitan vain päällisen, noudosta sovittaessa saat myös purkin mukaan!

Syysterveisin
Tuulikki

perjantai 11. syyskuuta 2009

Pyykkikasseja

Kauppaan on lisätty tilaustuotteeksi tällaisia pyykkikasseja. Teksti on applikoitu kaksinkertaisella kankaalla. Kuvat ovat omasta kassistani, joka tuli mitä suurimmassa määrin tarpeeseen :)

Laita pussi matkalaukkuusi tai kassiisi, kun lähdet matkalle tai mökille, ja tuo pyykit helposti ja kätevästi takaisin ilman muovipusseja!




































































Tuulikki

perjantai 4. syyskuuta 2009

Kruunulaukku tilaustyönä

Ihanaa aurinko paistaa taas! Aamulla tuli vettä ja tuuli, oli todella syksyistä, mutta nyt paistaa aurinko. Vaikka rakastankin syksyä, kyllä aurinko silti saa aina hyvälle tuulelle. Ihanaa, nautitaan kaikki, kenelle vain aurinko näyttäytyy!

Muutama viikko sitten tein tilaustyönä tällaisen kruunulaukun.




















Laukku on samanlainen kuin kaupasta löytyvä kukkalaukku, mutta kuviona oli toivomuksesta kruunu. Laukku on vuoritettu ja sisältä löytyy kaksi pientä taskua esim. avaimille ja kännykälle.




















Aluksi kokeilin vaaleanpunaista kruunua laukkuun, mutta vaihdoin sen kuitenkin valkoiseen, sen jälkeen kun olin sopinut siitä tilaajan kanssa. Vaaleanpunainen ei vain sopinut tähän. Toivottavasti tilaaja piti laukusta yhtä paljon kuin minä. Tästä tuli mielestäni oikein kiva.







































Hyvää syyskuun alkua kaikille!

Tuulikki