Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 29. maaliskuuta 2010

Pupuja, rairuohoa, virpojia, tulppaaneja...

Eilen ulkona näkyi melkoisen monta noitaa ja pienten lasten kasvoilla paistoi aurinkoinen hymy. Itsellekin tuli hyvä mieli katsellessa pienten touhua.

Meillä väsättiin myös lauantaina vitsoja, joista viimeiset jäivät sitten äidin tehtäväksi, kun lapsilla alkoi jo mielenkiinto haihtua. Aamulla maalattiin kasvot ja puettiin vaatteet päälle, vitsat mukaan ja silmät hehkuen ovia kiertelemään. Nuoremmalla tahtoi tosin loru mennä väärinpäin: ...vitsa mulle, palkka sulle :-)

Rairuohoa on myös kasvatettu, tosin kylvin vain osaan kipoista sitä perinteistä, osaan laitoin ohraa ja toisiin hernettä. Herneenversot sopivat ihanasti salaattiin!
























































Huovuttelin myös muutamia keltaisia tulppaaneja:
















Hyvää pääsiäisen odotusta!

Tuulikki

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Ihana aurinko...



Ulkona on raikas pakkasaamu, mutta niin ihanan aurinkoinen :)

Kevät tulee myös tänne ja sainkin taas vähän uudistusta kaupassa aikaiseksi, kurkkaapa kauppaan, sieltä löydät myös keväisiä tuotteita.













































































Hyvää aurinkoista maanantaita!

Tuulikki

maanantai 8. maaliskuuta 2010

ruusuja



Hyvää naistenpäivää!

Ja sen kunniaksi kuvia uusista huovutetuista ruusuista pöytäliinassa. Näitä ruusuja tulee varmasti jatkossa lisääkin ja muihinkin tuotteisiin. Nämä kaitaliinat päätyvät pikapuoliin kauppaankin, mutta jos haluat tilata jo nyt, laita s-postia! Tämä liina lähtee 80-vuotislahjaksi.
















































Tuulikki