Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 29. marraskuuta 2010

Joulukalenteri aukeaa pian

Hei!

Pian on aika avata joulukalenterin ensimmäinen luukku. Tännekin blogiin aukeaa joulukuun 1. päivä joulukalenteri. Mitähän tonttu mahtaa löytää säkistään?


Tervetuloa seuraamaan päivittäin!!!

Tuulikki

perjantai 26. marraskuuta 2010

joulun odotusta ja ruusuja

Joulu on ihan kohta! Uskomatonta. Ensimmäinen adventti on jo käsillä ja tekemistä olisi yllin kyllin. Joulukalenterikin on vielä vaiheessa, ette uskoisi, jos olisin siitä kuvan ottanut :) Se on tällä hetkellä risunpätkiä ja kankaan kappaleita... Mutta se valmistuu, ja ensi viikolla aukeaa ensimmäinen luukku. Tulkaa sitten kurkkaamaan!

Kaikkea kiirettä on pitänyt, viime viikonloppuna poikkesin myös Tampereella käsityömessuilla katselemassa. Kaikkea ihanaa siellä olikin, jotain tarttui mukaan ja paljon ideoita jäi mieleen. Ihania töitä ja huumaava tunnelma.

Kaikessa hiljaisuudessa on myös kauppa pyörinyt ja kutsujakin pidetty. Tällä hetkellä ovat kaupasta tilapäisesti kaitaliinat lähestulkoon lopussa, mutta myös näitä kuvissa näkyviä malleja voi tilaamalla saada, vaikka vielä jouluksikin. Mutta kiirettä kannattaa pitää.


Kasseja sen sijaa löytyy, esimerkiksi tällainen ihastuttava ruusumalli. Näitä samoja ruusuja olen kokeillut moniin muihinkin tarkoituksiin, kuten huiviin ja kännykkäpussukkaan.


Ihastuttavaa joulun odotusta!

Tuulikki

maanantai 15. marraskuuta 2010

Joulu tulee...

Joulu on taas jo ovella ja on aika miettiä jouluisia ajatuksia:)

Kaivoin kauppaan esille jouluisia juttuja ja kokosin ne joulusivuksi, tule tutustumaan! Tässä joitain kuvia.

 


Tonttukassi, hauska ja pirteä huovutettu tonttu, jolla puuhelmi nenänä

Vihreälakkinen huovutettu tonttu



Joulusukat




Joulutuotteet löydät tästä.



Hauskaa joulun odotusta!
Tuulikki