Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 15. kesäkuuta 2009

Kruunuja pienille prinsessoille

Tarkoitukseni on tässä blogissa esitellä kaupasta löytyviä tuotteita tarkemmin ja kertoilla myös erilaisista tuotevaihtoehdoista. Ensimmäisenä esittelyssä ovat nyt pienten prinsessojen kassit:



Kaupan tuotteissa olevat kuviot ovat pitkälti huovutusvillasta märkähuovutettuja erilaisia kuviota, kuten näiden prinsessakassien kruunut.

Pikkuprinsessat voivat ottaa tämän kassin mukaansa kyläilylle, tarhaan, kerhoon tai näin kesällä vaikka uimarannalle. Kassin koko on noin 29 x 27 cm, joten sitä voivat käyttää myös hieman suuremmat prinsessat.

Kruunua on saatavilla vaaleanpunaisena, aniliininpunaisena ja keltaisena. Vaaleanpunaista ei valitettavasti tällä hetkellä ole kuin pari kappaletta, keltaista ja aniliininpunaista on enemmän. Vaaleanpunaisella kruunulla somistetussa kassissa on poikkeuksellisesti vaaleanpunakirjavasta kankaasta ommellut sangat, muissa väreissä luonnonvalkoiset.

Huovutettu kruunukuvio on kiinnitetty kassiin ommellen ja siinä on koristeommel.




















Kassi keltaisella kruunulla, joka tyttäreni mielestä muistuttaa oikeaa kultaista kruunua:




















Aniliininpunaisella kruunulla:






































Nämä kassit löydät täältä.

Ei kommentteja: