Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


torstai 1. lokakuuta 2009

Kynäpurkkeja ja muuta kivaa

Syksy on jo pitkällä, mutta päivitykset vain ovat jääneet tekemättä! Nyt lupaan ja vannon yrittää parantaa tapani ;)

Kaikenlaista on sattunut tässä kaikessa hiljaisuudessa. Kotikutsumyyntiä olen aloitellut, ensimmäiset kutsut ovat takana ja toiset suunnitteilla. Ajatus tuntuu yhä hyvältä ja toimivalta, tilaustuotteitakin tuli tehtäväksi. Juuri tuon suoran asiakaskontaktin takia tuo kutsumyynti on ajatuksena juuri sopiva tuotteilleni. Voin kuunnella asiakkaan toiveet ja tarpeet ja toteuttaa juuri toiveita vastaavan tuotteen! Joten kiinnostuneet, ottakaa reippaasti yhteyttä :)

Joulutuotteet ovat myös mietintämyssyssä, mutta niistä vasta tuonnempana. Ensin päivitetään kauppaan ja blogiin kaikki varastosta löytyvät ihanuudet! Tässä niistä ensimmäisenä hämiskynäpurkit:




































Ajatus näihin, kuten niin moniin muihinkin tuotteisiini, syntyi omasta tarpeesta. Pieni koululaispoikani tarvitsi koulupöydälleen kynäpurkin. Ps. Samaan sarjaan sointuva penaali löytyy myös kaupasta.

Kurkatkaahan kauppaan, päivittelen sinne koko ajan uutta!

Tuulikki

Ei kommentteja: