Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


keskiviikko 21. lokakuuta 2009

lisää sydämiä

Sain lopulta valmiiksi myös nämä kukkasydämet:


pieni sydän, iso kukka
















isompi sydän kahdella kukalla, varret solmussa...






Tekeillä on vielä perhossydämiä ja sitten onkin vuorossa jo joulusydämet :)

Tuulikki

maanantai 19. lokakuuta 2009

syksyistä

Ulkona on jo kylmä ja luonto on muuttunut kauniin värikkääksi. Aamut ovat ihanan kirpakoita ja hieman valkoisia. Aurinko paistaa ihanasti, mutta kylmyys säilyy. Nautitaan!




















Kaupasta löytyy tällaisia vapaalankahuovutetulla kuviolla koristettuja pihlajanlehtikasseja. Tilaa omasi ennen kuin loppuvat! (kuvat ovat vähän tummia, mutta hämäräähän ulkona jo onkin, siis illalla!)

Ihanaa syysviikkoa toivottelee
Tuulikki

keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Shop Update

Nyt on kaupan päivitys tehty! Uusia tuotteita on lisätty ja ulkoasua hieman muutettu. Käypä katsomassa!



Lisäksi kaipailen vähän palautetta. Onko mielessäsi jotain, joka on huonosti toimivaa tai epäselvää? Voisiko jotain selkeyttää? Pitäisikö tuotteista kertoa lisää? Kaipaatko lisää kuvia? Ovatko valikot epäselviä vai löydätkö etsimäsi? Palautetta saa aina antaa joko kommentteina tai osoitteeseen tuulikki at opale.fi.




Hyvää syksyä!

tiistai 13. lokakuuta 2009

Uusi pohja blogille

Hei!


Mitäs pidätte uudesta ilmeestä?

Halusin vähän enemmän väljyyttä ja tilaa. Tällaisen pohjan nyt löysin, johon saa helpommin lisättyä myös sivuelementtejä, mitäs tykkäätte? En vielä oikein itsekään tiedä, onko tämä hyvä, mutta kokeillaan! Piristystä syksyyn tarvitsee itse kukin, olkoon se sitten tällä kertaa blogipohjan muodossa!

Hyvää aurinkoisen syyspäivän jatkoa!

Tuulikki

torstai 1. lokakuuta 2009

Koristesydämiä

Syysloma on käsillä ja lopulta on aikaa tehdä vähän kaupan päivitystä, joten käykääpä kurkkimassa!

Kauppaan on nyt lisätty mm. tällaisia koristesydämiä, valkoinen:








































Ja punainen:







































Tulossa näitä myös kukkakuviolla...

Sydämellistä syksyä!

Tuulikki

Kynäpurkkeja ja muuta kivaa

Syksy on jo pitkällä, mutta päivitykset vain ovat jääneet tekemättä! Nyt lupaan ja vannon yrittää parantaa tapani ;)

Kaikenlaista on sattunut tässä kaikessa hiljaisuudessa. Kotikutsumyyntiä olen aloitellut, ensimmäiset kutsut ovat takana ja toiset suunnitteilla. Ajatus tuntuu yhä hyvältä ja toimivalta, tilaustuotteitakin tuli tehtäväksi. Juuri tuon suoran asiakaskontaktin takia tuo kutsumyynti on ajatuksena juuri sopiva tuotteilleni. Voin kuunnella asiakkaan toiveet ja tarpeet ja toteuttaa juuri toiveita vastaavan tuotteen! Joten kiinnostuneet, ottakaa reippaasti yhteyttä :)

Joulutuotteet ovat myös mietintämyssyssä, mutta niistä vasta tuonnempana. Ensin päivitetään kauppaan ja blogiin kaikki varastosta löytyvät ihanuudet! Tässä niistä ensimmäisenä hämiskynäpurkit:




































Ajatus näihin, kuten niin moniin muihinkin tuotteisiini, syntyi omasta tarpeesta. Pieni koululaispoikani tarvitsi koulupöydälleen kynäpurkin. Ps. Samaan sarjaan sointuva penaali löytyy myös kaupasta.

Kurkatkaahan kauppaan, päivittelen sinne koko ajan uutta!

Tuulikki