Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


perjantai 9. maaliskuuta 2012

uusia vempaimia

Vaikka tänään olisi ollut paljon muutakin tehtävää, tulin leikkineeksi Facebookin erilaisilla vempaimilla ja loin Facebook-sivuille pari uutta juttua :)

Kokosin mm. sivun, josta löytyy kaikenlaisia ihania ajankohtaisia tuotteita uutta-osioon. Linkin sivulle löydät myös tästä. Jos et ole vielä Facebook-kaverini, tutustu Opale-käsitöiden sivuun tästä.

Kauheasti uutta ei viime aikoina ole ilmestynyt, mutta josko sitä aikaa taas löytyisi, ideoita ainakin pursuaa päässä. Jonkin verran tuotteita odottaa myös kuvaamista, ja aina, jos mielessäsi on jotain, jota kaupasta tai sivuilta ei löydy, kannattaa kysyä, voisiko sen toteuttaa lähettämällä minulle sähköpostia.

Tämän uutta-osion lisäksi sain lopulta liitetyksi myös blogini Facebook-sivulle, josta se nyt löytyy entistä helpommin.

Näiden uudistusten lisäksi olen ehtinyt saada valmiiksi muutaman uuden pussukan, jotka jo näkyivätkin eilisessä naistenpäivän tervehdyksessä.



Oikein hyvää viikonloppua!

Tuulikki


Ei kommentteja: