Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pieniä vetoketjupusseja

Kesä on jo kääntynyt syksyn puolelle ja koulut alkaneet. Uskomattoman nopeasti meni tämäkin kesä! Nyt on toivottavasti taas voimia jaksaa uurastaa lomien jälkeen. Mutta kyllä yhä luonnossa on nähtävää ja odotettavaa, syksy on vasta aluillaan!

Kesän alussa hahmottelin ja ompelin muutaman tällaisen pikkuruisen vetoketjupussukan. Kesän aikana minulla on ollut tällainen pussukka ahkerassa käytössä, siinä on kuljetettu kolikoita, pikkutavaroita, avaimia ym.





 Ja kännykälle täytyy tietysti olla oma pussukkansa... Molemmat pussukat voi ripustaa esimerkiksi avainketjuun ja kaulaan, sillä tavalla ainakin minä olen saanut kesän aikana helposti kuljetettua tärkeimmät tavarat mm. lasten urheilukilpailuissa.



Kaupan päivitys on kesällä jäänyt retuperälle, mutta lupaan tehdä sen pian! Näitä pussukoita voi tiedustella suoraan sähköpostitse tuulikki at opale.fi

Hyvää kouluvuoden alkua kaikille koululaisille, isoille ja pienille :)
Tuulikki


Ei kommentteja: