Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 2. marraskuuta 2009

joulu lähestyy

Joulu tuntuu lähestyvän uhkaavankin nopeasti ja kiire alkaa tulla. Mutta eiköhän kaikki vielä valmistu aikanaan. Suunnitteilla on kaikkea kivaa, olen huovutellut erilaisia ihania kuvioita ja leikellyt ihania joulukankaita. Kuvioista tulossa on ainakin sydämiä, kuusia, enkeleitä, punatulkkuja... Kankaista tulee lahjakasseja, piparipussukoita, kaitaliinoja, sydämiä, ja muita koristeita. Mutta niistä lisää vähän myöhemmin...




Nyt tällä välin olen kuitenkin pitänyt myyntikutsuja ja niitä pidän mielelläni jatkossakin. Jos sinua kiinnostaa pitää kutsut ja haluat minut kotiisi esittelemään tuotteitani, ota rohkeasti yhteyttä.

Kutsuilla on ihana miettiä, mitä kaikkea voisi laittaa esimerkiksi joulupakettiin. Ja samalla on hyvä tilaisuus tilata jotain ihan oman näköistä!

Nautitaan vielä näistä pikkupakkasista ennen talven ja joulun tuloa!

Tuulikki

Ei kommentteja: