Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


torstai 5. marraskuuta 2009

meikkipusseja itselle tai lahjaksi

Välillä on ihana hemmotella itseä ja ostaa itselle lahja! Meikkipussit ovat jotain ihan ikiomaa, sellaisia löydät täältä. Tai anna se lahjaksi ystävättärille, sukulaisille, äidille....

Meikkipussivalikoimassa tapahtuu muutosta aika vilkkaasti sen mukaan kun vanhoja ostetaan ja uusia tulee valmiiksi. Kankaita hankin yleensä vain pieniä eriä, monesti teen palalaarista löytöjä tai käytän hyväkseni oman tilkkuvarastoni aarteita. Tästä syystä samanlaisia pusseja ei aina ole mahdollista tehdä montaa kappaletta. Jos siis näet juuri itsellesi sopivan meikkipussin, osta se heti, toista samanlaista ei aina ole mahdollista tehdä.

Tällä hetkellä kaupasta löytyy mm. tällaisia pienempiä meikkipusseja huovutetuilla kuvioilla.















































Vähän isommista toalettipusseista löytyy nyt muutama erilainen malli ja kuvio. Sydämet on käsin vapaasti kirjottu ketjupistoin.






























Kaikki nämä meikkipussit on vuoritettu ja niissä on vetoketjukiinnitys. Koot vaihtelevat jonkin verran, tämä liittyy pitkälti erikokoisiin kankaisiin, joista ne on ommeltu.

Ps. myös penaalit sopivat erinomaisesti meikkipusseiksi!

Tuulikki

Ei kommentteja: