Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 11. tammikuuta 2010

Hyvää alkanutta vuotta!


Uusi vuosi, uudet kujeet. Niin taisin todeta viime vuonnakin...

Joka tapauksessa, hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Minä tunnun ainakin olevan vielä vähän kohmeessa vähän kuin viereisen jäälyhdyn tulppaanit. Työtahti ei oikein vielä ota sujuakseen loman jälkeen, mutta eiköhän se taas kohta.

Joulu meni nopeasti lasten kanssa askaroidessa ja vain ollessa. Nauttiessa! Jäälyhtyjä oli ihanteelliset kelit tehdä, joten päätin kokeilla tulppaanien jäädyttämistä lyhtyyn. Kauniita niistä tuli. Ja tällä tavoin sain uusiokäyttöön pois maljakosta ja hieman liikaa auenneet yksilöt.

Aikomuksenani on ainakin tänä vuonna tehdä sellainen muutos, että lopetan vanhemman blogini ylläpidon ja jatkan tästä lähtien kirjoittamista ainoastaan tässä blogissa. Kuvia saatan päivittää vielä vanhaankin blogiin, jossa kävijöitä tuntuu kuitenkin olevan tasaisesti. Jutut kokoan kuitenkin tähän blogiin, jossa tästä lähtien siis kerron myös muista kuin kaupan kuulumisista!

Mutta nyt nautitaan todella kauniista ja lumisesta talvisäästä.

Tuulikki

Ei kommentteja: