Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

ARVONTA


Nyt on aika järjestää kesän kunniaksi tämän blogin ensimmäiset arpajaiset!!!

Lähtekää kaikki mukaan ja kertokaa muillekin.

Aiheena ovat kestokassit, sillä niitähän aina tarvitsee ja niitähän kaupan kassit ovat. Palkinnoksi arvotaan yksi kassi kaupan valikoimista voittajan toiveiden mukaan. Voittaja saa itse valita haluamansa kuvion kaupasta löytyvistä malleista ja ilmoittaa kumman koon haluaa.

Osallistumaan pääset jättämällä kommentin tähän postaukseen ja kertomalla lyhyesti missä ja milloin käytät kestokassia ja millaisia toivoisit kestokassien olevan.

Arvonta suoritetaan kahden viikon päästä keskiviikkona 15.7.

Kestokasseista on meneillään myös Joutsenmerkin järjestämä suunnittelukilpailu, joka löytyy tästä. Käypä tutustumassa! Minäkin aion osallistua...

Jaa Facebookissa

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

minäpä aloitan. ;)

Kestokassi kulkee aina mukana repussa tai laukussa mahdollisia ostoksia varten. Kestokassit ovat kestävämpiä ja kivempia kuin muovikassit. :) Toistaiseksi kestokassimme ovat melko tylsiä ja osa sellaisia mainoskasseja, mutta nuo sinun tekemäsi ovat tosi kauniita! Juuri mietin mitä päiväkodin tädeille voisi antaa ennen kesälomaa, tuollainen kassi olisi kiva, muttei ehdi tänne ikävä kyllä enää millään ennen lomaa. No ehkä sitten ensi vuonna!

T: Virpi S.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tuulikki,
meillä täällä Keski-Euroopassa kestokassit ovat käytössä huomattavasti useammin kaupoissa käytäessä kuin Suomessa (suomalaisethan ovat muovipussikansaa). Kestokassit odottavat aina pikkubussin istuimen alla olevassa laatikossa ostoksia. Ne mahtuvat myös hyvin käsilaukkuun tai reppuun. Kestokassit ovat myös kivoja jumppapusseina, kenkäpusseina ja matkalla mukana "likavaatepussina". Olenpa joskus käyttänyt kivaa suomalaista pellavakassia lahjapussina. Näin myös lahjan "kääreestä" oli iloa lahjan saajalle.

T. Minna

Anonyymi kirjoitti...

Kangaskassi kulkee aina mukana! Menee pieneen tilaan ja kiva kaivaa esille tarvittaessa. Boikotoin muovipusseja.

- Susa

Mammutti kirjoitti...

Otan kassin mukaan kauppaan, joskus tosin unohtuu. MUlla on semmoinen oikein iso ja tukeva ruokakassi ja sitten pienempiä kasseja. Kangaskasseja meillä käytetään myös esim. kirjasto, käsityö, harrastus jne. pusseina.
Ihania ovat nuo sinun huovutetut kuvat kasseissa.

Esikko kirjoitti...

Reilu, puuvillainen taiteltava kassi on usein käsilaukussa mukana. Kauppaan lähtiessä otan mukaan muutaman kangaskassin. Kunnon kauppakassi on tilava ja siinä on tukevasti ommellut, riittävän pitkät kahvat.

Mammutin jälkeläinen kirjoitti...

Minulla on Mammutin tekemä kestokassi kauppakassina. Sen sujauttaa helposti käsilaukkuun mukaan.

marjoriitta kirjoitti...

Kestokassi, totta kai. Kestokasseja on mukava itse tehdä ja ottaa mukaan aina mielialanmukainen kassi. Mikä on sen kivampaa kuin antaa sellainen lahjaksi ystäville.

Paula kirjoitti...

Hei! Minäkin osallistun =)
Käytän mahdollisimman paljon kestokasseja tehdessäni ruokaostoksia. Oikein kammoan muovipusseja. Minun kestokassini eivät kyllä ole kovin kauniita. Kauniit kassit varmasti piristäisivät ostosmatkaakin.

hanna kirjoitti...

minä käytän kestokasseja ihan kauppakasseina, joten saisivat olla vahvoja ja mieluusti pestäviä, jos vaikka jugurttipurkki menee rikki.

Syysleimu kirjoitti...

Jee, arvonta! Hih, huvittaa niin, julkaisin juuri oman arvonnan tulokset, ja samoilla linjoilla mennään! Mikä yhteensattuma!!!

Käytän noita kaupan kestokasseja melkein mihinpä kuljetukseen tahansa. Yleensä ne tuunaan vielä itse, joko virkkausjutuilla, tai lasten piirroksilla tms. Eli kasseissa kulkee ostoksia, lasten varavaatteita ja vaippoja, ompelutarvikkeita ja lankoja yms. Monipuolisesti. Minulle riittää, että kassi on suht kestävä, ettei heti hajoaisi. Sellainen on hyvä!

Kiva oli löytää tänne blogiisi!

Anu kirjoitti...

Kassin pitää olla sellainen että kulkee mukana käsveskassa mutta kestää maitopurkkien painon ;)

Eila kirjoitti...

Hei! Ompelin itsekin ihan vanhoista verhoista kestokassit, niitä on minun sivullani. Kulkee mukana aina!

Mervi kirjoitti...

Kiva, kun kävit sivuillani, löysin tänne! Minulla on aina kestokassi väskyssä, voi olla useampikin, kirjastonkirjoille ja postille omansa, ostoksille oma. hyvää kesän jatkoa, voin mainostaa sinua sivuillani;-))m

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Minulla on kestokasseja useampikin. Ne on käteviä, kestäviä ja pestäviä sekä kulkevat aina mukana niin ruokakaupassa kuin kirjastossakin. Meillä ei kaupan muovipussit näyttele suurtakaan roolia. Kestokassit on parhaita :)

Raunin Helmikorut kirjoitti...

Minulla on kestokasseja useampikin. Ne on käteviä, kestäviä ja pestäviä sekä kulkevat aina mukana niin ruokakaupassa kuin kirjastossakin. Meillä ei kaupan muovipussit näyttele suurtakaan roolia. Kestokassit on parhaita :)

Anonyymi kirjoitti...

Kestokassi ei hajoa, menee pieneen tilaan ja on kaunis.

Minä käytän kestokassia kauppakassina sekä kirjastossa käydessä - eli lähes kaikkeen kantamiseen.

Marika

Hanne kirjoitti...

Itsekin pyrin välttämään turhien muovikassien ostoa. Olen siinä hyvin onnistunutkin.

Kestokassissa on tärkeää, että se menee pieneen tilaan. Jos se on vielä pestävä, aina parempi. Ruokakaupan kassit likaantuvat helposti. Kasseja pitäisi olla useita, koska ruokakaupan kassiin ei voi laittaa sellaista, joka ei saa likaantua. Väri olisi hyvä olla sellainen, että pesusta huolimatta jäänyt tahra ei siinä selvästi erotu. Valkoinen on tässä mielessä huono väri.

Jomped kirjoitti...

Itse vaadin kestokasseilta kunnon kestävyyttä, että 6 maitotölkkiä sinne mahtuu kassalla eikä repsahda :)