Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Ja voittaja on...

Arvonta on suoritettu ja voittaja on numero 8 eli minun laskujeni mukaan Paula. Onnea voittajalle! Ota minuun yhteyttä sähköpostitse ja kerro, millaisen kassin haluat.




















Arvontaan osallistui lopulta kaikkiaan 18 innokasta vastaajaa. Kiitos kaikille!

Kaikkien kommentit olivat mielenkiintoista luettavaa, kiitos niistä. Eniten minulle jäi ehkä mieleen se, että kestokassit yhdistetään hyvin voimakkaasti ruokaostoksiin. Voisiko niitä kenties käyttää yhä enemmän muutenkin?

Joka tapauksessa voittaja saa siis valita millaisen kuvion kassiinsa haluaa, kaikkien kassien kuviot ovat huovutettuja. Kassin voi pestä, joko käsin tai hellävaraisesti pesukoneessa hienopesuohjelmalla. Itse puuvillainen kassi ei panisi pahaksi kovempaakaan pesua, mutta huovutettu kuvio voi huopua liikaa.

Itselläni on kauppani kasseja vastaavat kassit käytössä esim. kirjastoreissuilla, uimarannalla, kylään lähtiessä, mökille tavaroita kuljetettaessa ja ihan käsilaukussa kaiken varalta, jos vaikka käynkin jossain kaupassa. Ruokakauppaan otan mukaani vielä tukevammasta kankaasta ommellun tilavan kassin.

Onnea vielä kerran voittajalle!

Tuulikki

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Hei Tuulikki!

Ihanaa, minä voitin! Ja minä kun en koskaan voita yhtään mitään! Kiitos kiitos =) Tämäpäs ilahdutti minua suuresti. Laitan pian sähköpostia.

Oiiiiikein hyvää mansikkaista kesänjatkoa!