Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 13. heinäkuuta 2009

Vielä ehtii mukaan arvontaan

Arvonta lähestyy, mutta vielä ehdit mukaan! Jätä kommenttisi arvonta-postaukseen keskiviikkoon 15.7. mennessä ja olet mukana.

Arvonnan aiheenahan ovat kestokassit ja mielenkiintoisia kommentteja olettekin jo jättäneet. Kiitos ihan jokaiselle osallistuneelle!

Ajatuksena oli miettiä, missä kaikkialla käytämme kestokasseja ja millaisia niiden olisi hyvä olla. Kestävyys on tietysti tärkeää, toisaalta ainakin minulla on erilaisia kasseja eri tarkoituksiin. Esimerkiksi ruokatavaroiden kantamiseen on ihan omansa, todellakin kestävät kassit (mutta ei välttämättä niin kauniit), jotka myös pyörivät pesukoneessa aika usein. Niiden lisäksi minulla on erilaisia kauniimpia, ohuempia kasseja, joita käytän kaikenlaiseen muuhun kantamiseen tavaroita mukaan otettaessa.



Kommenttejanne lukiessani aloin pohtimaan, missä kestokasseja voisi vielä käyttää, ja huomasin erinäisiä puutteita omassa toiminnassani ;) Kauppaan ja kirjastoon lähtiessäni otan kyllä kestokassit mukaan, mutta poiketessani ihan suunnittelematta ostoksille, minulla on vain hyvin harvoin kassi mukana. Niinpä päätinkin laittaa tällaisen perhoskassin olkalaukkuuni, josta sen aina löytää kauppaan poiketessaan! Perhoskassi on kaunis ja menee pieneen tilaan, joten se soveltuu erinomaisesti tähän tarkoitukseen.

Toinen tarve, jonka havaitsin, ovat pyykkikassit. Perheemme käy mökillä usein, lähes joka viikonloppu. Mökillä vaatteita likaantuu todennäköisesti vielä enemmän kuin muutoin, joten pyykkiä on paljon. Yleensä ne sullotaan muovikassiin. Paljon järkevämpää olisi kuitenkin tehdä tähän tarkoitukseen oma pyykkipussi tai useampi, jotka aina pakkaisi mukaan! Se onkin seuraavaksi suunnitteilla...

Näiden perinteisten käyttötarkoitusten lisäksi minäkin olen antanut kauniita kasseja lahjoiksi tai käyttänyt niitä lahjojen kääreinä, ihan niin kuin tekin kommentoitte. Kaupan kassit soveltuvatkin minusta kivasti myös lahjoiksi, joista on iloa ja hyötyä saajalleen.

Siispä kaikki, jotka eivät vielä ole osallistuneet, mukaan vain!

Hyvää arpaonnea toivotellen

Tuulikki

Ei kommentteja: