Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


perjantai 3. heinäkuuta 2009

Huh hellettä...


Liekö helle uuvuttanut Suomessa vai mistä johtuu, että arvontaan on osallistunut ainoastaan Keski-Euroopassa asuvia...:) Nyt kuitenkin ainakin meillä täällä Kangasalla satoi hieman vettä aamulla, josko tänään jaksaisi vähän enemmän kuin muina hellepäivinä.

Muistuttelen kuitenkin arvonnasta, osallistukaa toki kaikki, myös blogittomat mukaan!!!

Osallistumaan pääsee jättämällä kommentin arvonta-postauksen perään.

Pikaohjeita vielä niille, jotka eivät ole suuremmin blogeja seuranneet: Paina kommenttien lukumäärää ilmaisevaa linkkiä tai lähetä kommentti -linkkiä jo jätettyjen kommenttien lopusta ja pääset kirjoittamaan kommenttisi. Kommentin ei tarvitse olla pitkä, pääasia, että osallistut! Jos sinulla on blogi, voit valita henkilöllisyydeksesi esim. nimen ja url-osoitteen, jos sinulla ei ole blogia, valitse anonyymi. Kirjoita kuitenkin tässä tapauksessa kommenttisi perään esim. etunimesi, jotta tiedän, ketä kuuluttelen, jos arvontavoitto osuu kohdallesi.

Arvonta suoritetaan 15.7. ja ilmoitan voittajan sekä täällä blogissani että Facebook-sivulla. Jos et vielä ole tutustunut Facebook-sivuun, pääset sinne sivupalkista löytyvän linkin kautta. Käy kurkkaamassa!

Voit myös levittää sanaa arvonnasta esim. arvonta-postauksen lopusta löytyvällä jaa Facebookissa -linkillä.

Kesäisin helleterveisin
Tuulikki

2 kommenttia:

Hanne kirjoitti...

Täytyi tulla vastavierailulle. Olet näköjään käsityöyrittäjä sinäkin.

Energisiä työpäiviä, kollega!

Tuulikki kirjoitti...

Kiitos Hanne!