Tervetuloa!

Opale-käsityöt on oma pieni yritykseni, jossa myyn harrastuksena syntyneitä käsitöitäni. Tässä blogissa kerron tuotteistani, mietteistäni ja tekemisistäni, kaikesta käsitöihin liittyvästä elämässäni. Tervetuloa seuraamaan blogiani.


maanantai 6. heinäkuuta 2009

Posti- ja toimituskuluja selkiytetty


Nyt on kaupan posti- ja toimituskuluja selkiytetty. Suurin osa tuotteista kulkee postin välityksellä edullisesti kirjeenä, jonka posti- ja toimituskulut ovat 2 euroa. Suuremmat tuotteet tai useamman tuotteen tilaukset toimitetaan maksikirjeenä, josta perin 5 euron toimituskulun. Olen nyt muuttanut järjestelmää siten, että ohjelma näyttää todelliset perittävät toimituskulut automaattisesti tilausta tehdessäsi. Nyt ei siis enää tarvitse pohtia ja arvailla, paljon lisäkuluja tilauksella kertyy, vaan näet kaikki kulut tilausta tehdessäsi!

Nämä muutokset koskevat kuitenkin vain Suomeen toimitettavia tilauksia. Jos tilaat ulkomailta, toimituskulut saattavat olla suuremmat. Jos haluat tietää etukäteen todelliset toimituskulut, ota yhteyttä sähköpostitse.

Tällaisia muutoksia tällä kertaa. Pyydän jo etukäteen anteeksi, jos seuraava blogipäivitys jää hieman tuonnemmas, kesäflunssa tuntuu iskeneen tänne oikein todenteolla. Toivottavasti ei iske muuhun perheeseen eikä teihin lukijoihini!

Hyvää heinäkuisen viikon alkua!

Tuulikki

Ei kommentteja: